og om litt er kaffen klar...

Klassisk «norsk» taco!

Du trenger:

Dessuten tilbehør. Tortillas, bønner, salat, guacamole, pico de gallo/ salsa, ost og rømme. Alt dette etter egen smak, selvfølgelig.

Slik gjør du.

Først tar du kjøttdeigen ut av kjøleskapet en god stund før du skal bruke den slik at den ikke er så kald når du skal steke den. Dette bidrar til at den faktisk stekes og ikke koker.

Stek løk og hvitløk til de har blitt myke, ha kjøttdeigen i panna og la den ligge der urørt! Når den har blitt brun snur du den og gjentar prosessen. Først NÅ skal du hakke den ut, ha i krydderet. Vær litt forsiktig med saltet, du kan alltid ha i mer …

Når kjøttet er passe stekt har du i vann. Ha i tilstrekkelig til at det hele koker – la det koke til mesteparten av væsken er borte. Husk å smake før du serverer, eventuelt juster med mere krydder og/eller salt.