-
av Bjørn Borgland
Ribbe er jo godt - det vet alle! Samtidig er det jo unektelig ganske fett. Så fett at men kanskje burde ha noe syrlig som tilbehør?
Prøv ribbe ala...
-
av Bjørn Borgland
Dette betyr hanens nebb. Det har ikke noe med verken hanen eller nebbet å gjøre, men er en frisk salsa! Nam.
Lett å lage, forutsatt at du har en s...
-
av Bjørn Borgland
Dette er enkelt og godt. Dessuten er imponatorfaktoren ganske høy. Kan det bli bedre?
Dette trenger du:
Ett kyllingbryst
½ paprika – rød
½ løk – ...
-
av Bjørn Borgland
Huevos rancheros høres eksotisk ut! Det er det også, men samtid veldig enkelt å lage – og så godt da!
Dette trenger du
2 egg
1 tomat
Et par skiv...
-
av Bjørn Borgland
Dette trenger du:
600 gram svinenakke
2 ts Ursa Major Taco mix
½ ts Ursa Major Tellicerry pepper – grovkvernet
1 ts salt
2 laubærblad
2 fedd hvitl...
-
av Bjørn Borgland
Cabritos er en Mexicansk rett som opprinnelig består av geitekje, her brukes imidlertid fårikålkjøtt.
Dette trenger du:
600 gram fårikålkjøtt
2 t...
-
av Bjørn Borgland
Du trenger:
400 g kjøttdeig
1 rød løk
2 fedd hvitløk
4 ts Ursa Major Taco mix
2 ts Ursa Major Rød chili
Evt Ursa Major Ancho Grande chili
1 t...
-
av Bjørn Borgland
Dette trenger du:
Entrecote i stykke – her ca 1,5 kilo
2 ss Ursa Major – Taco kryddermiks
Evt mer chili, New Mexico Rød eller Anco Verde.
3 fedd ...
Bruk venstre-/høyrepil for å navigere i lysbildefremvisningen eller sveip til venstre/høyre hvis du bruker en mobilenhet